Elbil lader i Bjartveien 2 er online

Nå er ladere i Bjartveien 2 klar til bruk. Brukere må registrere RFID kort om dette ikke er gjort.

Vetlandsveien 80 og Løypeveien 1 kommer i løpet av de neste dagene.

Ber om at alle brukere registrerer seg på LadeINorge.no nå så vi får gitt dere tilgang.

Les videre for å se hvordan du går frem og registrerer RFID. Se også http://www.vetlandsveien.no/el-ladeplass/Gå inn på LadeINorge.no for å opprette en bruker om du ikke har det fra før, samt betalingskort. Send telefonnummeret du har registrert til vetlandsveien@styrerommet.net (Brukere i Bjartveien 2 er allerede registrert og trenger ikke sende tlf. nummer. Men flere mangler RFID).

Gå til min side på LadeiNorge og velg legg til RFID. Dette må gjøres fra en stasjon som er online. Som sagt er ikke Vetlandsveien 80 og Løypeveien 1 online ennå, så det må gjøres enten fra en ledig stasjon i Bjartveien 2 eller på en offentlig lader. (Det trenger ikke å gjøres fra egen lader.)

Følg bruksanvisningen på ladeinorge. (Ta med mobiltelefon når du står ved laderen) Skriv inn navnet på laderen du står ved, samtidig som du holder RFID brikke eller bankkort med RFID forran leseren. Laderen navn står på laderen. På leseres er det to dioder som lyser grønt når kortet er lagt til.

For å ta lader i bruk kobles det til ledning og man holder RFID over leser. Det er ikke nødvendig å sende SMS slik det står oppgitt.